Pompoenwedstrijd 11.11.11

Geplaatst op Geupdate op

DSC_8411Gedurende het hele voorjaar, zomer en najaar 2013 werd er hard gewerkt aan de pompoenenkweek in de tuin van afdeling Lavogne. De zomer die zich aandiende was gezegend met vele uren zonneschijn, en daarom groeiden onze pompoentjes bovenmatig goed ! Binnen de afdeling werd overeengekomen om nog eens een pompoenenweging te houden met een wedstrijd er aan verbonden : een gokje van één euro ten voordele van 11.11.11 met de actie ‘Ik kook van woede’. Ook soep werd verkocht ten voordele van de actie, soep die gemaakt werd van de zongerijpte pompoen. Hadewijch, Annie en vrijwilligster Annemie Vermoere hebben zich suf gekookt met een heerlijk recept. Bij deze dank ik al de tijd en moeite die zij zich getroost hebben dit op te brengen.

Uiteindelijk werden de drie pompoenen samen gewogen en dit bedroeg 22,25 kg, Mevrouw Roos Verlinde is de winnaar met de dichtste gok van 22 kg; Zij mocht een verwenmand in ontvangst nemen.

Uiteindelijk werd er 241 euro opgehaald, als je het mij vraagt, een heel groot succes. De helft ervan werd overgemaakt aan 11.11.11, de andere helft ten voordele van de slachtoffers van de tyfoon in De Filipijnen, zo werd overeengekomen, vanwege de hoge nood daar.

Aan alle deelnemers van de wedstrijd, de mensen die soep gekocht hebben, een donatie uitvoerden, en de mensen die zich ingezet hebben, een grote dank u wel !

Vriendelijke groeten,

Zorgteam ‘Lavogne’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s