Winnaar raadspel (kerstmarkt)

Geplaatst op Geupdate op

DSC_9348Op onze jaarlijkse kerstmarkt konden bewoners, familieleden, personeelsleden alsook vrijwilligers een gokje wagen bij een ludiek raadspel. Dit jaar werden er een aantal kerstballen verzamelt in een grote glazen kom. Men kon een leuke prijs winnen door het aantal kerstballen te raden.

Er waren 89 mensen die dit jaar een gokje waagden. Door het precieze aantal kerstballen (110) te raden is Dhr. Tierenteyn Rony de gelukkige winnaar van dit raadspel. Dhr. Tierenteyn is familie van Mevr. Moerman Simonne die op de afdeling Meidoorn verblijft.

Proficiat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s