Promo-namiddag Welnessproject

Geplaatst op Geupdate op

DSC_1569Maandag 4 augustus hielden we een ‘promo-namiddag’ om ons Wellnessproject in de kijker te zetten en verkochten we Mojito’s (weliswaar alcoholvrij), vers geperst sinaasappelsap en wafels ten voor dele van dat project. Iedereen kon er even een handenmassage of voetmassage uitproberen of verdere uitleg vragen.

Vanaf heden zijn er ook geschenkbonnen beschikbaar, een leuk idee als u de hier DSC_1575verblijvende bewoner eens wil verrassen met een verwenmoment. Deze bon is verkrijgbaar bij mevrouw van Hoorebeke aan de prijs van 10 euro. Een wellnessmedewerker komt dan bij u langs om een afspraak te maken.

Maandelijks (behalve juli/aug) gaat er een groepsactiviteit door in de Morgenster (inschrijven via lid woon-en leefteam van uw afdeling). De data vindt u terug op de animatiekalender. U kan daar dan ter plaatste kiezen voor een hand of voet-verwenning of een gezichtsmassage/verzorging.

 

De folder kan u hier bekijken: folderwellness

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s